Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳協和
Hendrick Gozali  ♂
 
Filmography (1972-1978)
 
  監製 (34 films)
    偷歡陷阱 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    黑帶仇 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    大鄉里八面威風 (1974)    
    女魔 (1974)    
    空中少爺 (1974)    
    街知巷聞 (1974)    
    早婚 (1974)    
    社女 (1975)    
    男人四十一條龍 (1975)    
    阿福撈世界 (1975)    
    千奇百怪俏女傭 (1975)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    撈女日記 (1975)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    大毒后 (1976)    
    池女 (1976)    
    投胎人 (1976)    
    花心三少騷銀姐 (1976)    
    風流小子 (1976)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    入冊 (1977)    
    鬥串 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    O女 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    黑帶恨 (1978)    
    愛慾狂潮 (1978)    
  出品人 (2 films)
    地藏王 (1975)    
    萬法歸宗一少林 (1976)