Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嚴化
Yim Fa (1)  ♂
Aliases:  姜克琪





 
Filmography (1939-1953)
 
  導演 (1 film)
    夢遊天國 (1948)    
  演員 (36 films)
    王寶釧 (1939)    
    落金扇 (1940)    
    三笑續集 (1940)    
    刺秦王 (1940)    
    三笑 (1940)    
    玫瑰飄零 (1941)    
    太平天國 (1941)    
    情敵 (1941)    
    新茶花女 (1941)    
    秋 (1942)    
    春 (1942) ... 高覺民
    花月良宵 (1942)    
    桃花潭水 (1943)    
    快樂天使 (1943)    
    合家歡 (1943)    
    結婚交響曲 (1944)    
    滿城風雨 (1947) ... 張劍明
    莊周夢蝴蝶 (1948)    
    花外流鶯 (1948) ... 丁求實
    千里送京娘 (1948)    
    紅粉盜 (1948) ... 劉進生
    夢遊天國 (1948)    
    荊軻刺秦皇 (1949)    
    未出嫁的媽媽 (1949) ... 周源英
    春雷 (1949) ... 潘叔明
    千鈞一髮 (1949) ... 方志剛
    出海雲霞 (1950) ... 周芸生
    雨夜歌聲 (1950) ... 馮大班
    小二黑結婚 (1950) ... 金旺
    香島美人魚 (1950)    
    女人與老虎 (1951)    
    摩登太太 (1951)    
    玫瑰花開 (1951) ... 王樂榮
    亡魂谷 (1951)    
    虎落平陽 (1952) ... 難民醫院院長
    彩虹曲 (1953)