Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嚴化
Yim Fa (1)  ♂
Aliases:  姜克琪





 
Filmography (1940-1953)
 
  導演 (1 film)
    夢遊天國 (1948)    
  演員 (29 films)
    三笑 (1940)    
    三笑續集 (1940)    
    情敵 (1941)    
    秋 (1942)    
    春 (1942) ... 高覺民
    桃花潭水 (1943)    
    快樂天使 (1943)    
    合家歡 (1943)    
    結婚交響曲 (1944)    
    滿城風雨 (1947) ... 張劍明
    千里送京娘 (1948)    
    紅粉盜 (1948) ... 劉進生
    夢遊天國 (1948)    
    莊周夢蝴蝶 (1948)    
    花外流鶯 (1948) ... 丁求實
    千鈞一髮 (1949) ... 方志剛
    荊軻刺秦皇 (1949)    
    未出嫁的媽媽 (1949) ... 周源英
    春雷 (1949) ... 潘叔明
    小二黑結婚 (1950) ... 金旺
    香島美人魚 (1950)    
    出海雲霞 (1950) ... 周芸生
    雨夜歌聲 (1950) ... 馮大班
    玫瑰花開 (1951) ... 王樂榮
    亡魂谷 (1951)    
    女人與老虎 (1951)    
    摩登太太 (1951)    
    虎落平陽 (1952) ... 難民醫院院長
    彩虹曲 (1953)