Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔡中秋
Tsai Chong-Chiu  ♂





 
Filmography (1973-1993)
 
  動作設計 (3 films)
    醉拳女刁手 (1979)    
    碧血黃花 (1980)    
    有我無敵 (1980)    
  演員 (105 films)
    大殺三方 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    誰敢動我 (1974)    
    強與狠 (1975)    
    咆哮山林 (1975)    
    關東五大俠 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    人虎戀 (1977)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    衝破功夫城 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    乞丐與藝妲 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    旅 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    海女 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    月夜斬 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    有我無敵 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    絕代英雄 (1980)    
    功夫皇帝 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    烏龍天師招積鬼 (1981)    
    單挑 (1981)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    陰忌 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    別愛陌生人 (1982)    
    笑面殺手傻小子 (1982)    
    搏殺 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    黑色的婚禮 (1982)    
    火龍任務A級計劃 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    浪子與舞女 (1983)    
    色慾狂魔 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    錯誤的腳步 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    黑白珠 (1983)    
    女太保 (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    上海風雲 (1985)    
    霹靂情 (1985)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    頑皮家族 (1986)    
    天龍地虎 (1986)    
    7小福 (1986)    
    好小子II (1986)    
    特工追兇 (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    好小子 (1986)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    大頭仔 (1988)    
    轟天雙雄 (1988)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    賭命風塵女 (1989)    
    獵鷹 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    七匹狼2 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    海口人 (1989)    
    七匹狼 (1989)    
    靚女出征 (1990)    
    打通關 (1990)    
    過河小卒 (1990)    
    賭魔 (1991)    
    大頭兵上戰場雜牌軍 (1991)    
    情慾世界 (1992)    
    異域之末路英雄 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)    
    龍父虎子 (1993)