Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
易虹
Yee Hung (1)  ♀





 
Filmography (1967-1988)
 
  演員 (29 films)
    窗裡窗外 (1967)    
    捉妖斬魔 (1969)    
    单身女郎 (1970)    
    事事如意 (1971)    
    難忘負心人 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    女豪傑 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973) ... 英
    虎豹兄弟 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    除暴 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    四大天王 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    以毒攻毒 (1974)    
    飛天童大鬥蝙蝠魔 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    大風波 (1974)    
    夕陽浪花愛 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    十二生南 (1978)    
    楚留香傳奇 (1980)    
    女王蜂 (1981)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    搭錯車 (1983) ... 芝蘭
    霹靂女王蜂 (1985)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)