Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孟浪
Bruce Mang Long  ♂





 
Filmography (1972-1990)
 
  演員 (34 films)
    天涯客 (1972)    
    鐵牛 (1973)    
    不速之客 (1973)    
    大蛟龍 (1974)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    二龍爭珠 (1974)    
    猴拳寇四 (1974)    
    販賣人口 (1974)    
    中國神打 (1975)    
    官人我要 (1976)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    狗咬狗骨 (1978)    
    手扣 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    決戰 (1980) ... 財恩
    師爸 (1980)    
    傷人十七 (1981)    
    衝激21 (1982)    
    怒拔太陽旗 (1983)    
    生死決 (1983)    
    狂情 (1983)    
    空心大少爺 (1983)    
    鬼線人 (1984)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    妙探孖寶 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    我要金龜婿 (1986)    
    標錯參 (1987)    
    美男子 (1987)    
    開心快活人 (1987)    
    一屋兩妻 (1987) ... 佐治
    一妻兩夫 (1988)    
    富貴兵團 (1990)