Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孟浪
Bruce Mang Long  ♂





 
Filmography (1972-1990)
 
  演員 (35 films)
    天涯客 (1972)    
    鐵牛 (1973)    
    不速之客 (1973)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    二龍爭珠 (1974)    
    猴拳寇四 (1974)    
    販賣人口 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    中國神打 (1975)    
    官人我要 (1976)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    狗咬狗骨 (1978)    
    手扣 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    決戰 (1980) ... 財恩
    師爸 (1980)    
    傷人十七 (1981)    
    衝激21 (1982)    
    怒拔太陽旗 (1983)    
    生死決 (1983)    
    狂情 (1983)    
    空心大少爺 (1983)    
    鬼線人 (1984)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    妙探孖寶 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    我要金龜婿 (1986)    
    美男子 (1987)    
    開心快活人 (1987)    
    一屋兩妻 (1987) ... 佐治
    標錯參 (1987)    
    一妻兩夫 (1988)    
    富貴兵團 (1990)