Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嘉凱
Chia Kai  ♂
Aliases:  陳家凱,  家凱





 
Filmography (1969-1984)
 
  動作設計 (5 films)
    血滴子 (1969)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    神腿 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    少林寺王書房 (1983)    
  副導演 (1 film)
    七步迷蹤 (1979)    
  演員 (24 films)
    南俠展昭 (1975)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    少林小子 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    Tiger Man (1978)    
    奇門怪拳 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    神腿 (1979) ... 何三郎
    小子命大 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    三十七計 (1979)    
    孤獨名劍 (1980)    
    十三癲和尚 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    雙龍 (1981)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    殘缺雙雄 (1982)    
    少林寺王書房 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)