Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李麗華(1)
Li Li-Hua (1)  ♀





 
Filmography (1940-1978)
 
  監製 (2 films)
    金葉子 (1970)    
    金玉滿堂 (1971)    
  演員 (113 films)
    三笑 (1940)    
    三笑續集 (1940)    
    啼笑姻緣 (1940)    
    英烈傳 (1941) ... 女俠陳秀英
    情敵 (1941)    
    博愛 (1942)    
    秋 (1942)    
    奇女子 (1942)    
    寒山夜雨 (1942)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 分飾羅湘綺, 梅寶
    秋海棠(上集) (1943) ... 分飾羅湘綺, 梅寶
    凌波仙子 (1943) ... 何碧娜
    不如歸 (1943)    
    萬紫千紅 (1944) ... 張虹
    藝海恩仇記 (1944)    
    三女性 (1947) ... 吳劍華
    嚴陽天 (1947)    
    假鳳虛凰 (1947)    
    春殘夢斷 (1947)    
    女大當嫁 (1948) ... 李雪青
    紅粉盜 (1948) ... 趙凌如
    千里送京娘 (1948)    
    春雷 (1949) ... 李含芬
    海誓 (1949) ... 秋姐
    說謊世界 (1950) ... 薛曼娜
    冬去春來 (1950)    
    豪門孽債 (1950) ... 江木蘭
    誤佳期 (1951)    
    火鳳凰 (1951)    
    血海仇 (1951)    
    花姑娘 (1951) ... 花鳳仙
    紅玫瑰 (1952) ... 紅玫瑰
    詩禮傳家 (1952) ... 蔣家珠
    勾魂艷曲 (1952) ... 孔谷蘭
    拜金的人 (1952)    
    新紅樓夢 (1952)    
    滿園春色 (1952)    
    小鳳仙 (1953)    
    孽海情天 (1953) ... 朱麗玉
    銀海千秋 (1953)    
    碧雲天 (1953) ... 于小翠/賈蘭芳
    秋瑾 (1953)    
    仲夏夜之戀 (1953)    
    巫山盟 (1953)    
    寒蟬曲 (1953)    
    春情烈火 (1954)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    一鳴驚人 (1954) ... 胡秀秀
    風蕭蕭 (1954)    
    櫻都艷跡 (1955) ... 靜子
    小鳳仙(續集) (1955)    
    海棠紅 (1955)    
    茶花女 (1955)    
    小白菜 (1955)    
    臥薪嘗膽 (1956) ... 西施
    少奶奶的秘密 (1956)    
    戀之火第二春 (1956) ... 吳因鳳
    黑妞 (1956) ... 黑妞/孟小黑
    風雨牛車水 (1956) ... 江麗珍
    盲戀 (1956) ... 盧微翠
    鬼戀 (1956)    
    娘惹與峇峇 (1956) ... 陳珠娘
    喜臨門 (1956) ... 陳伊秋
    雪裡紅 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956) ... 千代香子/歡見孃
    天作之合 (1957)    
    萬里長城 (1957)    
    游龍戲鳳 (1957)    
    銀海笙歌 (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    元元紅 (1958)    
    風雨歸舟 (1959)    
    貴婦風流 (1959) ... 康安妮
    黑夜鎗聲 (1960) ... 秦妮
    手鎗 (1961) ... 巴士乘客
    黑狐狸 (1962)    
    荒江女俠 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    武則天 (1963) ... 武則天
    孟麗君 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    第二春 (1963)    
    閰惜姣 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1964) ... 梁山伯
    一毛錢 (1964) ... 葉蘭
    秦香蓮 (1964) ... 秦香蓮
    新啼笑姻緣 (1964)    
    紅伶淚 (1965)    
    怒海情仇 (1965) ... 蔣五嫂
    萬古流芳 (1965) ... 莊姬公主
    七七敢死隊 (1965) ... 李丹妮
    歡樂青春 (1966)    
    連瑣 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    盜劍 (1967) ... 耿六娘
    楊子江風雲 (1969) ... 卓劍塵
    山河血 (1969) ... 阿蘭
    鬼狐外傳 (1970)    
    一封情報百萬兵 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    長江一號 (1970) ... 卓寡婦
    金葉子 (1970)    
    金玉滿堂 (1971)    
    六福茶樓 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    最長的約會 (1971)    
    五對佳偶 (1971)    
    金玫瑰 (1972)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    諜海英豪 (1975)    
    天后 (1975)    
    八國聯軍 (1976) ... 慈禧太后
    新紅樓夢 (1978)