Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳祥
Chan Cheung (2)  ♂





 
Filmography (1971-2001)
 
  動作設計 (1 film)
    野貓八翻 (1979)    
  助理指導 (1 film)
    水月門 (1977)    
  演員 (63 films)
    五鳳朝陽 (1971)    
    江湖女兒 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    忍 (1972)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    黑手金剛 (1974)    
    北京人 (1974)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    蜜月追魂 (1974)    
    強與狠 (1975)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    風雲人物 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    水月門 (1977)    
    搏命 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    人虎戀 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    神龍 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    夢中劍 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    獨腳鶴 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    烏龍天師招積鬼 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    血旗變 (1982)    
    九月鷹飛 (1982)    
    錯誤的腳步 (1983)    
    少林與太極 (1983)    
    特工追兇 (1986)    
    地下風雲 (1989)    
    獵鷹 (1989)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    金蠶降 (1991)    
    霹靂寶座 (1992)    
    素女經之挑情寶鑑 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    賭命夕陽 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    黑幫戰將 (1992)    
    春風少年兄 (1993)    
    激情艷女 (1993)    
    紅粉殺手 (1993)    
    江湖情仇 (1996)    
    鬼學校 (2001)