Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
瓊瑤
Chiung Yao  ♀
Aliases:  鍾瑤


 
Filmography (1965-1982)
 
  監製 (13 films)
    奔向彩虹 (1977)    
    我是一片雲 (1977)    
    月朦朧鳥朦朧 (1978)    
    彩霞滿天 (1979)    
    一顆鶢豆 (1979)    
    雁兒在林梢 (1979)    
    金盞花 (1980)    
    聚散兩依依 (1980)    
    卻在心頭 (1981)    
    問斜陽 (1981)    
    夢的衣裳 (1981)    
    燃燒吧,火鳥 (1982)    
    昨夜之燈 (1982)    
  故事 (42 films)
    婉君表妹 (1965)    
    煙雨濛濛 (1965)    
    花落誰家 (1966)    
    窗裡窗外 (1967)    
    紫貝殼 (1967)    
    船 (1967)    
    苔痕 (1967)    
    春歸何處 (1967)    
    明月幾時圓 (1967)    
    寒煙翠 (1968)    
    第六個夢 (1968)    
    晨霧 (1968)    
    女蘿草 (1968)    
    幸運草 (1969)    
    陌生人 (1969)    
    庭院深深 (1971)    
    心有千千結 (1973)    
    窗外 (1973)    
    翦翦風 (1974)    
    海鷗飛處 (1974)    
    女朋友 (1974)    
    在水一方 (1975)    
    一簾幽夢 (1975)    
    秋歌 (1976)    
    浪花 (1976)    
    碧雲天 (1976)    
    人在天涯 (1977)    
    奔向彩虹 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    我是一片雲 (1977)    
    月朦朧鳥朦朧 (1978)    
    彩霞滿天 (1979)    
    摘星 (1979)    
    一顆鶢豆 (1979)    
    雁兒在林梢 (1979)    
    金盞花 (1980)    
    聚散兩依依 (1980)    
    卻在心頭 (1981)    
    夢的衣裳 (1981)    
    問斜陽 (1981)    
    燃燒吧,火鳥 (1982)    
    昨夜之燈 (1982)    
  場記 (1 film)
    菟絲花 (1965)    
  編劇 (7 films)
    花落誰家 (1966)    
    女蘿草 (1968)    
    幸運草 (1969)    
    庭院深深 (1971)    
    翦翦風 (1974)    
    在水一方 (1975)    
    夢拳蘭花手 (1979)