Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
瓊瑤
Chiung Yao  ♀
Aliases:  鍾瑤


 
Filmography (1965-1982)
 
  監製 (13 films)
    奔向彩虹 (1977)    
    我是一片雲 (1977)    
    月朦朧鳥朦朧 (1978)    
    彩霞滿天 (1979)    
    一顆鶢豆 (1979)    
    雁兒在林梢 (1979)    
    聚散兩依依 (1980)    
    金盞花 (1980)    
    問斜陽 (1981)    
    夢的衣裳 (1981)    
    卻在心頭 (1981)    
    燃燒吧,火鳥 (1982)    
    昨夜之燈 (1982)    
  故事 (42 films)
    婉君表妹 (1965)    
    煙雨濛濛 (1965)    
    花落誰家 (1966)    
    苔痕 (1967)    
    春歸何處 (1967)    
    明月幾時圓 (1967)    
    窗裡窗外 (1967)    
    紫貝殼 (1967)    
    船 (1967)    
    晨霧 (1968)    
    女蘿草 (1968)    
    寒煙翠 (1968)    
    第六個夢 (1968)    
    幸運草 (1969)    
    陌生人 (1969)    
    庭院深深 (1971)    
    心有千千結 (1973)    
    窗外 (1973)    
    女朋友 (1974)    
    翦翦風 (1974)    
    海鷗飛處 (1974)    
    一簾幽夢 (1975)    
    在水一方 (1975)    
    秋歌 (1976)    
    浪花 (1976)    
    碧雲天 (1976)    
    人在天涯 (1977)    
    奔向彩虹 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    我是一片雲 (1977)    
    月朦朧鳥朦朧 (1978)    
    摘星 (1979)    
    一顆鶢豆 (1979)    
    雁兒在林梢 (1979)    
    彩霞滿天 (1979)    
    聚散兩依依 (1980)    
    金盞花 (1980)    
    夢的衣裳 (1981)    
    問斜陽 (1981)    
    卻在心頭 (1981)    
    燃燒吧,火鳥 (1982)    
    昨夜之燈 (1982)    
  場記 (1 film)
    菟絲花 (1965)    
  編劇 (7 films)
    花落誰家 (1966)    
    女蘿草 (1968)    
    幸運草 (1969)    
    庭院深深 (1971)    
    翦翦風 (1974)    
    在水一方 (1975)    
    夢拳蘭花手 (1979)