Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎幸麟
Joseph Lai San-Lun  ♂
Aliases:  黎辛麟


 
Filmography (1972-2005)
 
  監製 (113 films)
    硬漢鐵拳 (1972)    
    狼對狼 (1973)    
    黃砂塵 (1973)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    四大通義門 (1978)    
    少林寺 (1978)    
    壯麗鐸 (1979)    
    梅花螳螂 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    飛天拳 (1980)    
    Return of the Scorpion (1980)    
    決戰 (1980)    
    猿搴 (1980)    
    腹拳 (1980)    
    高手過招 (1980)    
    功夫大火? (1980)    
    龍拳蛇手 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    勇立忍者 (1981)    
    少林十大女傑 (1981)    
    血戰五形拳 (1981)    
    黑豹飛客 (1981)    
    八代醉拳 (1981)    
    盲龍啞虎 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    少林真英雄 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    雷霆出擊 (1983)    
    少和省葬儀師 (1983)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    Inferno Thunderbolt (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    奪寶狂龍 (1985)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    Golden Destroyers (1985)    
    上海風雲 (1985)    
    霹靂女王蜂 (忍者版本) (1985)    
    紅粉奇兵 (1985)    
    忍者毒玫瑰 (1986)    
    末日煞星 (1986)    
    忍者太保之還魂鏢 (1986)    
    誓不低頭 (1986)    
    忍者急殺令 (1986)    
    忍者太保之地獄變 (1986)    
    花木蘭 (1986)    
    戰火連天 (1986)    
    忍者太保之生死決 (1986)    
    野鷹捕殺令 (1986)    
    忍者太保之終極者 (1986)    
    田莊大決鬥 (1986)    
    忍者太保之教父魂 (1986)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    特工追兇 (1986)    
    黑勇士 (1986)    
    特警雙雄 (1986)    
    奪命天使 (1987)    
    殲敵者之天堂地獄 (1987)    
    烽火英豪 (1987)    
    絕地天使 (1987)    
    Official Exterminator 4: Goddess Mission (1987)    
    戰火威龍 (1987)    
    煉獄天使 (1987)    
    大蛇王 (1987)    
    羅漢忍者 (1987)    
    Crackdown Mission (1987)    
    霹靂天使 (1987)    
    火爆浪女 (1987)    
    威猛戰士 (1987)    
    迷情天使 (1987)    
    殲敵者之魔域胭脂 (1987)    
    天國勇士 (1987)    
    殺戮中原 (1987)    
    殲敵者之鎗林彈雨 (1987)    
    忍者太保之胭脂劫 (1987)    
    American Commando 3: Savage Temptation (1987)    
    轟天忍者 (1987)    
    魔幻狂迷 (1987)    
    野戰英豪 (1988)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    獵豹行動 (1988)    
    勇者無懼 (1988)    
    武林通殺令 (1988)    
    無法無天 (1988)    
    龍兄虎弟 (1988)    
    法網危城 (1988)    
    霹靂小子之天才幽靈 (1989)    
    龍威天使 (1989)    
    戰地風雲 (1989)    
    英勇幹探 (1989)    
    霹靂小子之渾身是勁 (1989)    
    賭命天使 (1989)    
    戰場豪傑 (1989)    
    夜魔天使 (1989)    
    霹靂小子之虎醉龍騰 (1989)    
    勇鬥地頭龍 (1989)    
    搏擊戰士 (1990)    
    搏撃屠龍 (1990)    
    龍虎震九州 (1990)    
    火鳳凰 (1990)    
    靈魔大決鬥 (1990)    
    特警雄風 (1990)    
    左手搏擊王 (1990)    
    搏擊急先鋒 (1990)    
    突攻神探 (1990)    
    神秘彎刀 (1991)    
    彎刀之迷 (1991)    
    血染紅塵 (1992)    
    武生情未了 (2005)    
  導演 (2 films)
    忍者太保之地獄變 (1986)    
    特警雙雄 (1986)    
  演員 (2 films)
    Inferno Thunderbolt (1984)    
    特工追兇 (1986)    
  執行監製 (3 films)
    達摩神功 (1978)    
    胭脂虎 (1981)    
    紅粉兵團 (1982)    
  出品人 (26 films)
    烏龍教一 (1974)    
    四大猛龍 (1977)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    功夫傳人之龍拳小子 (1978)    
    雜家高手 (1979)    
    少林拳武當劍 (1979)    
    功夫大火? (1980)    
    七巧鳳凰碧玉刀 (1980)    
    胭脂虎 (1981)    
    天龍欗 (1981)    
    勇立忍者 (1981)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    火拼浪子 (1981)    
    飛豹行動 (1981)    
    向黑暗挑戰 (1981)    
    狂龍血戰忍者 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    雷霆出擊 (1983)    
    霹靂智多星 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    戰火威龍 (1987)    
    大蛇王 (1987)    
    戰龍 (2001)    
    戰龍 2 (2002)    
    武仙 (2005)