Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳文忻
Natalie Ng Man-Yan  ♀





 
Filmography (2000-2019)
 
  演員 (25 films)
    跑馬地的月光 (2000)    
    偷吻 (2000)    
    刑 (2000) ... 大枝妻
    裳在我心間 (2000)    
    現代女性 (2001)    
    終極強姦獸性誘惑 (2001)    
    內有惡警 (2001)    
    情迷大話王 (2001) ... 神婆
    35米厘兇心人 (2002)    
    我愛夏日長 (2002)    
    新紮師姐之不安全地帶 (2003)    
    新紮師姐 (2003)    
    百分百感覺 2003 (2003)    
    新紮師姐之百分百型警 (2004) ... 瑩
    六壯士 (2004)    
    子夜狂奔 (2004)    
    我亞媽發仔瘟 (2005)    
    陰氣逼人 (2005)    
    飄移凶間 (2005)    
    死心不息 (2006)    
    失憶 (2006)    
    馬己仙峽道 (2007)    
    一樓一鬼 (2007)    
    一夜驚情 (2007)    
    恭喜八婆 (2019)