Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張英(4)
Chang Ying (2)  ♂


 
Filmography (1957-1979)
 
  監製 (7 films)
    一江春水向東流 (1965)    
    小拳王 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    小老虎 (1973)    
    神探小旋風 (1974)    
    封神榜 (1975)    
    百戰保山河 (1979)    
  製片 (8 films)
    她們夢醒時 (1958)    
    苦女尋親記 (1958)    
    懸崖 (1959)    
    天字第一號 (1964)    
    天字第一號 4:假鴛鴦 (1966)    
    意難忘 (1966)    
    圓仔花 (1968)    
    小情人逃亡 (1968)    
  導演 (17 films)
    小情人逃亡 (1957)    
    虎姑婆 (1960)    
    大俠梅花鹿 (1961)    
    醉空和尚 (1962)    
    綠牡丹 (1962)    
    乞食婆笑倒枉死城 (1962)    
    媒人皇帝 (1962)    
    天字第一號 (1964)    
    做鬼也風流 (1965)    
    一江春水向東流 (1965)    
    天字第一號 4:假鴛鴦 (1966)    
    大色藝妲 (1966)    
    西貢無戰事 (1967)    
    小情人逃亡 (1968)    
    圓仔花 (1968)    
    感情的債 (1969)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
  道具 (1 film)
    圓仔花 (1968)    
  出品人 (5 films)
    揚子江特一號 (1971)    
    封神榜 (1975)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    關東五大俠 (1977)    
    飛禽走獸十三形 (1979)