Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周麗琪
Niki Chow Lai-Kei  ♀
Aliases:  周麗淇,  周勵淇





 
Filmography (2001-2019)
 
  演員 (22 films)
    玉女添丁 (2001) ... 迪娜(Dina)
    百分百感覺2 (2001) ... Felicia
    同居蜜友 (2001) ... Mindy
    恐怖熱線之大頭怪嬰 (2001) ... Helen
    妒火線 (2002)    
    熱血青年 (2002) ... 葉詩敏
    戀上你的床 (2003) ... Peggy
    下一站...天后 (2003) ... Shadow
    豪情 (2003) ... KiKi
    1:99 電影行動 (2003)    
    炮製女朋友 (2003) ... 阿淇
    愛•作戰 (2004) ... 靖儂
    我要成名 (2006) ... Niki
    天行者 (2006) ... Fion
    老夫子之小水虎傳奇 (2011)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011) ... 逛街美女
    喜愛夜蒲2 (2012) ... 周麗淇
    2012我愛HK喜上加囍 (2012) ... 市民
    追龍 (2017) ... 阿梅
    幼兒怨 (2018)    
    大轟炸 (2018)    
    肥龍過江 (2019)