Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關德興
Kwan Tak-Hing  ♂
Aliases:  新靚就





 
Filmography (1935-1994)
 
  動作設計 (10 films)
    黃飛鴻虎爪會群英 (1967)    
    神鞭俠 (1968)    
    黃飛鴻肉搏黑霸王 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968)    
    黃飛鴻拳王爭霸 (1968)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968)    
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969)    
    黃飛鴻浴血硫磺谷 (1969)    
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
  監製 (2 films)
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
  演員 (144 films)
    殘歌 (1935) ... 張超
    昨日之歌 (1935) ... 冰鴻
    血濺二柳莊 (1936)    
    神鞭俠 (1936) ... 關阿興
    摩登貂蟬 (1937)    
    大俠甘鳳池 (1939) ... 甘鳳池
    插翼虎 (1940)    
    怪俠一枝梅 (1940)    
    生武松 (1941)    
    怪俠獨眼龍 (1947)    
    週身膽鬧廣州 (1947)    
    血染霓裳 (1948)    
    烽火漁村 (1948)    
    女鏢師三戲神鞭俠 (1949) ... 神鞭俠
    一劍定江山 (1949)    
    黃飛鴻傳(上集) (1949) ... 黃飛鴻
    長使娥眉淚滿襟 (1949) ... 關志堅
    黃飛鴻傳(下集大結局) (1949) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻傳第四集:梁寬歸天 (1950)    
    薛仁貴血戰柳家莊 (1950)    
    黃飛鴻傳第三集:血戰流花橋 (1950)    
    銀海春光 (1951)    
    五虎斷魂 (1951)    
    百戰神弓 (1951)    
    黃飛鴻傳(大結局) (1951) ... 黃飛鴻
    虎膽英魂 (1952)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻與林世榮 (1954) ... 黃飛鴻
    碧血染親兄 (1954) ... 關仲文
    南海拳王 (1954)    
    黃飛鴻初試無影腳 (1954) ... 黃飛鴻
    鐵馬騮別傳(大結局) (1955)    
    黃飛鴻正傳 (1955) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻長堤殲霸 (1955) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻花地搶炮 (1955) ... 黃飛鴻
    續黃飛鴻傳 (1955) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻威震四牌樓 (1955) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻義救賣魚燦 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻七獅會金龍 (1956) ... 黃飛鴻
    關公月下釋貂蟬 (1956)    
    黃飛鴻醒狷會麒麟 (1956) ... 黃飛鴻
    虎將奪王妃 (1956)    
    黃飛鴻大戰雙門底 (1956) ... 黃飛鴻
    左崧傳 (1956)    
    黃飛鴻怒吞十二獅 (1956) ... 黃飛鴻
    白鶴英雄傳 (1956)    
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻義救龍母廟 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻大鬧佛山 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻水底三擒蘇鼠廉 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻觀音山雪恨 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻獨臂鬥五龍 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻鐵雞鬥蜈蚣 (1956) ... 黃飛鴻
    女俠響尾追魂鏢 (1956)    
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956) ... 黃飛鴻
    嫦娥奔月 (1956)    
    黃飛鴻伏二虎 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻紅船殲霸 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻花艇風雲 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻古寺救情僧 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻七鬥火麒麟 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻天后廟進香 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻沙面伏神犬 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻擂台比武 (1956) ... 黃飛鴻
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    黃飛鴻三戲女鏢師 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻龍舟奪錦 (1956) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻大破飛刀黨 (1957) ... 黃飛鴻
    十五貫 (1957)    
    黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻河南浴血戰 (1957) ... 黃飛鴻
    黃飛虎反五關 (1957) ... 黃飛虎
    南海拳王夜盜梅花馬 (1957)    
    拳頭世界 (1957)    
    胭脂馬三鬥黃飛鴻 (1957) ... 黃飛鴻
    橫霸七省勝字旗 (1957)    
    關公千里送嫂 (1957)    
    哪宅鬧東海 (1957)    
    楚漢爭(霸王別虞姬) (1957)    
    哪宅大鬧天宮 (1957)    
    黃飛鴻二龍爭珠 (1957) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957) ... 黃飛鴻
    魚腸劍 (1957)    
    黃飛鴻夜探黑龍山 (1957) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻血濺姑婆屋 (1957) ... 黃飛鴻
    風火鬼頭刀 (1957)    
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻虎穴救梁寬 (1958) ... 黃飛鴻
    十萬童屍 (1958)    
    黃飛鴻龍爭虎鬥 (1958) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻夫妻除三害 (1958) ... 黃飛鴻
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    黃飛虎反五關(續集) (1958)    
    黃飛鴻大鬧鳳凰崗 (1958) ... 黃飛鴻
    飛行太子 (1958)    
    黃飛鴻大破金鐘罩 (1958) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻鐵雞鬥神鷹 (1958) ... 黃飛鴻
    薛刖打爛太廟 (1958)    
    黃飛鴻大破馬家莊 (1958) ... 黃飛鴻
    萬世流芳張玉喬 (1958)    
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻五毒鬥雙龍 (1958) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959) ... 黃飛鴻
    聞天香三戲聞太師 (1959)    
    大破銅網陣 (1959)    
    火葬爛頭何 (1959)    
    黃飛鴻戲棚伏虎 (1959) ... 黃飛鴻
    猩猩王大鬧天宮 (1959) ... 縣官張忠介
    白娘娘借屍還魂 (1959)    
    七俠五義夜探沖宵樓 (1959)    
    黃飛鴻義貫彩虹橋 (1959) ... 黃飛鴻
    三盜九龍杯 (1959)    
    哪吒蛇山救母 (1960)    
    猩猩王大戰黃飛鴻 (1960) ... 黃飛鴻
    天山雙孤鬥屠龍(上集) (1960) ... 赤屠龍
    屠龍女三鬥粉金剛 (1960) ... 赤屠龍/ 趙天佑
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960) ... 黃飛鴻
    怪俠赤屠龍 (1960) ... 赤屠龍
    青龍鎮殲霸戰 (1961) ... 鐵扇子
    黃飛源大破五虎陣 (1961) ... 黃飛鴻
    神拳鐵扇子 (1961)    
    香江花月夜 (1961)    
    黃飛鴻虎爪會群英 (1967) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻肉搏黑霸王 (1968) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻威震五羊城 (1968) ... 黃飛鴻
    神鞭俠 (1968)    
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻拳王爭霸 (1968) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻神威伏三煞 (1969) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻浴血硫磺谷 (1969) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969) ... 黃飛鴻
    神探一號 (1970)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻少林拳 (1974) ... 黃飛鴻
    林世榮 (1979) ... 黃飛鴻
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980) ... 黃飛鴻
    勇者無懼 (1981) ... 黃飛鴻
    最佳拍檔千里救差婆 (1986) ... 師父
    烏龍大家庭 (1986)    
    大富之家 (1994) ... 爺爺
  編劇 (1 film)
    黃飛鴻虎爪會群英 (1967)