Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
山茅
Shan Mao  ♂
Aliases:  山毛





 
Filmography (1968-1978)
 
  動作設計 (6 films)
    大盜 (1972)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    英烈千秋 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    天皇巨星 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
  演員 (120 films)
    掌門人 (1968)    
    武林六傑 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    艷俠 (1969)    
    一劍穿心 (1969)    
    刀王劍王 (1970)    
    金頭鷹 (1970)    
    烈火 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    三娘教子 (1970)    
    追命殺手 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    勢不兩立 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    金劍冤魂 (1971)    
    先生太太下女 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    真假千金 (1971)    
    劍 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    俠女 (1971)    
    血豹 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    中國拳 (1972)    
    大盜 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    拳王之王 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    精忠報國 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    十面威風 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    英雄本色 (1973) ... 老三
    惡霸 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    剋星 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    少林和尚 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    中國車夫 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    雨夜殺手 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    痴情玉女 (1974) ... 川宇大郎
    蜜月追魂 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974) ... 茅三爺
    虎豹雙雄 (1974)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    吃人井 (1974) ... 壯漢
    大地龍種 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    猛龍征東 (1975)    
    玩命 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    少林殺戒 (1975)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    戰地英豪 (1975)    
    少林寺 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    梅花 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    唐山截拳道 (1976)    
    大腳娘子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    神刀流星拳 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)