Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
山茅
Shan Mao  ♂
Aliases:  山毛





 
Filmography (1968-1978)
 
  動作設計 (6 films)
    大盜 (1972)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    英烈千秋 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    黑龍會 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
  演員 (120 films)
    掌門人 (1968)    
    艷俠 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    一劍穿心 (1969)    
    武林六傑 (1969)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    三娘教子 (1970)    
    金頭鷹 (1970)    
    烈火 (1970)    
    刀王劍王 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)    
    拼命娘子 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    先生太太下女 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    金劍冤魂 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    真假千金 (1971)    
    劍 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    俠女 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    勢不兩立 (1971)    
    忠義門 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    精忠報國 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    血豹 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    中國拳 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    大盜 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    拳王之王 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    摶命彈腿 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    剋星 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    英雄本色 (1973) ... 老三
    惡霸 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    痴情玉女 (1974) ... 川宇大郎
    仇氏雙雄 (1974) ... 茅三爺
    蜜月追魂 (1974)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    吃人井 (1974) ... 壯漢
    英烈千秋 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    少林和尚 (1974)    
    中國車夫 (1974)    
    雨夜殺手 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    玩命 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    少林殺戒 (1975)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    戰地英豪 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    猛龍征東 (1975)    
    天皇巨星 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    梅花 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    唐山截拳道 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)