Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫景路
Sun Jing-Lu  ♀
Aliases:  孫景璐





 
Filmography (1940-1982)
 
  演員 (20 films)
    秦淮世家 (1940) ... 阿金
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    玉人何處 (1947) ... 王飛雲
    國魂 (1948) ... 七夫人
    大涼山恩仇記 (1949) ... 珊拉娜
    春雷 (1949) ... 沈曼麗
    風雪夜歸人 (1949) ... 玉春
    說謊世界 (1950) ... 吳玉玲
    小二黑結婚 (1950) ... 三仙姑
    禁婚記 (1951) ... 藍妲妮
    虎口餘生 (1951)    
    神鬼人 (1952)    
    無限的愛 (1952)    
    枇根巷 (1953) ... 翠寶
    風流魔王 (1953) ... 分飾美芬, 美芳
    魔術師的奇遇 (1962)    
    海之戀 (1980)    
    喜盈門 (1981)    
    筆中情 (1982) ... 長公主