Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
章子怡
Zhang Ziyi  ♀
Aliases:  장쯔이





 
Filmography (1999-2016)
 
  製片 (1 film)
    從天兒降 (2015)    
  監製 (3 films)
    菲常完美 (2009)    
    非常幸運 (2013)    
    從天兒降 (2015)    
  演員 (29 films)
    我的父親母親 (1999) ... 招娣
    臥虎藏龍 (2000) ... 玉嬌龍
    武士 (2001) ... 明朝芙蓉公主
    蜀山傳 (2001) ... 程樂天
    英雄 (2002) ... 如月
    緣起 (2002)    
    紫蝴蝶 (2003) ... 丁慧
    十面埋伏 (2004) ... 小妹-盲舞伎
    茉莉花開 (2004) ... 茉/莉/花
    2046 (2004) ... 白玲/靈
    夜宴 (2006) ... 婉后
    梅蘭芳 (2008) ... 孟小冬
    菲常完美 (2009) ... 蘇菲
    建國大業 (2009) ... 龔澎
    最愛 (2011) ... 商琴琴
    巾幗英雄 (2011)    
    林徽因 (2011)    
    危險關係 (2012) ... 杜芬玉
    非常幸運 (2013) ... 蘇菲
    一代宗師 (2013) ... 宮若梅,即宮二
    越來越好·村晚 (2013) ... 自己
    太平輪(上) (2014) ... 于真
    鄉村愛情洛杉矶奇遇記 (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    從天兒降 (2015)    
    龍在哪裡? (2015) ... [國語配音員]
    在世界的中心呼喚愛 (2015)    
    無問西東 (2016)    
    羅曼蒂克消亡史 (2016)    
  執行監製 (1 film)
    非常幸運 (2013)