Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
霍永富
Marcus Fok Wing-Fu  ♂
Aliases:  雷永富,  霍榮富





 
Filmography (1988-2016)
 
  動作設計 (8 films)
    目中無人 (1989)    
    性奴 (1992)    
    野性任務 (1998)    
    少女黨 (1999)    
    浪漫鎗聲 (2000)    
    陌路相逢 (2001)    
    誓不低頭 (2004)    
    絕世好妻 (2006)    
  副導演 (2 films)
    龍虎之戰 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
  演員 (25 films)
    洛杉磯風雲 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    福星闖江湖 (1989)    
    猛虎發火 (1989)    
    赤色大風暴 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    英倫越戰 (1991)    
    轟天龍 (1991)    
    龍之根 (1992)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    亞洲警察之高壓線 (1995)    
    高度戒備 (1997)    
    野性任務 (1998)    
    極度重犯 (1998) ... Aquino's Henchman
    少女黨 (1999)    
    雷霆特警 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    浪漫鎗聲 (2000)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    迷城 (2015) ... 大飛
    沖天火 (2016) ... 禿頭
  飛車特技 (19 films)
    目中無人 (1989)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    終極危情 (1994)    
    亞洲警察之高壓線 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
    高度戒備 (1997)    
    極度重犯 (1998)    
    雷霆特警 (2000)    
    順流逆流 (2000)    
    神偷次世代 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    暗鬥 (2001)    
    黑俠 II (2002)    
    奇逢敵手 (2003)    
    驚心動魄 (2004)    
    迷城 (2015)    
    沖天火 (2016)