Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
蕭炳林(1)
Siu Ping-Lam  ♂


 
Filmography (1998-2013)
 
  道具 (10 films)
    太太 (2002)    
    單身部落 (2007)    
    美女食神 (2007)    
    馬己仙峽道 (2007)    
    花花型警 (2008)    
    我的最愛 (2008)    
    金瓶梅 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
    一代宗師 (2013)    
  演員 (11 films)
    野獸刑警 (1998)    
    花樣年華 (2000) ... 阿炳
    九龍冰室 (2001) ... 王發
    戀愛起義 (2001)    
    戀愛行星 (2002) ... 報販
    想飛 (2002) ... 荼餐廳老闆
    2046 (2004) ... 阿炳
    春田花花同學會 (2006) ... 「囉仔記」伙記
    馬己仙峽道 (2007)    
    我的最愛 (2008) ... 雞蛋仔檔主
    一代宗師 (2013) ... 炳哥
  道具領班 (1 film)
    單身部落 (2007)