Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
紅線女
Hung Sin-Nui  ♀
Aliases:  鄺健廉





 
Filmography (1947-2009)
 
  監製 (2 films)
    一代名花 (1955)    
    刁蠻公主戇駙馬 (2009)    
  導演 (1 film)
    刁蠻公主戇駙馬 (2009)    
  演員 (108 films)
    藕斷絲蓮 (1947) ... 葛慕華
    我為卿狂 (1947)    
    冤枉相思 (1947) ... 白小姐
    審死官 (1948) ... 唐氏
    梁山伯, 祝英台(下集) (1948) ... 祝英台
    刁蠻宮主 (1948) ... 明珠
    梁山伯、祝英台(上集) (1948) ... 祝英台
    荊棘幽蘭 (1948) ... 甘縫珠
    卓文君夜訪相如 (1949) ... 卓文君
    馬師曾紅線女公子彌月慶典 (1949)    
    小青吊影 (1949) ... 馮小青
    拷打紅娘 (1949) ... 紅娘
    夜吊白芙蓉 (1949) ... 白芙蓉
    六月飛霜 (1949) ... 鄒妻
    野花香 (1950)    
    宋江怒殺閻婆惜 (1950)    
    魂斷藍橋 (1950)    
    罪惡鎖鍊(下集) (1950) ... 張卿
    妒潮 (1950) ... 陸雪冰
    人海萬花筒 (1950)    
    豪門蕩婦 (1950) ... 阿桂
    風流寡婦 (1950)    
    血海蜂 (1950)    
    烏龍將軍 (1950) ... 周潔貞
    罪惡鎖鍊(上集) (1950) ... 張卿
    脂粉豺狼 (1950) ... 媚娘
    鳳驕投水 (1950)    
    張君瑞情殺賈寶玉 (1951)    
    五姊妹 (1951)    
    粉陣迷龍 (1951)    
    缸瓦船打老虎 (1951)    
    孤雛淚 (1951)    
    紅樓新夢 (1951)    
    紅白金龍(上集) (1951)    
    怨婦情歌 (1951)    
    難為了媽媽 (1951)    
    人間慈父 (1951)    
    紅白杜鵑花 (1951) ... 美鳳
    天堂春夢 (1951)    
    明星夢 (1951)    
    紅白金龍(下集) (1951) ... 張月嫦
    第七奇人 (1951) ... 胡瑛
    怪錯有情郎 (1951)    
    十二金釵戲玉郎 (1951)    
    璧合珠聯 (1952)    
    姊妹花 (1952) ... 分飾桂珍, 楊曼玲
    新姑嫂劫 (1952)    
    一對胭脂馬 (1952)    
    從心所欲 (1952)    
    春色滿華堂 (1952)    
    歌女紅玫瑰 (1952)    
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    紅運媽姐 (1952) ... 女傭阿鳳
    夜桃源 (1952)    
    玉女凡心 (1952)    
    賣花女 (1952)    
    歌聲淚影(下集) (1952)    
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    佳偶天成 (1952) ... 陳麗
    契爺艷史 (1952) ... 阿紅
    一丈紅 (1952) ... 一丈紅
    良宵花弄月 (1952)    
    飛來艷福 (1952)    
    紅白牡丹花 (1952)    
    紅玲紅星私生活特輯 (1952)    
    七姐會牛郎 (1952) ... 七姐陳麗嫦
    玉梨魂 (1953)    
    壇島佳人 (1953) ... 鄺美康
    清歌妙舞樂昇平 (1953)    
    客串夫人 (1953)    
    貼錯門神 (1953)    
    慈母淚 (1953) ... 程紉芷
    慈善紅伶歌唱大會串 (1953)    
    處處喜相逢 (1953) ... 鄺綺華
    蠻女催蛚虪伬 (1954)    
    流水行雲 (1954)    
    落花流水 (1954) ... 李美君
    家家戶戶 (1954)    
    秋 (1954)    
    雙鳳迎龍 (1954)    
    仙樂飄飄處處聞 (1954)    
    大地 (1954)    
    人隔萬重山 (1954)    
    富貴似浮雲 (1955)    
    鄉下佬遊埠 (1955)    
    我是一個女人 (1955) ... 飾林靄玲
    人道 (1955)    
    鴛鴦譜 (1955)    
    愛(上集) (1955) ... 程靜波
    兩地相思 (1955)    
    一代名花 (1955)    
    胭脂虎 (1955)    
    後窗 (1955)    
    愛(下集) (1955) ... 程靜波
    天長地久 (1955)    
    原野 (1956)    
    西廂記 (1956)    
    火 (1956) ... 朱素貞
    花依舊笑春風 (1956)    
    搜書院 (1957) ... 翠蓮
    彩蝶雙飛 (1959) ... 分飾焦桂英, 朱廉秀
    關漢卿 (1960) ... 朱廉秀
    佳偶天成 (1960) ... 分飾焦桂英, 孫玉姣
    香江花月夜 (1961)    
    心心相印 (1962)    
    沙家濱 (1974)    
    李香君 (1990) ... 李香君
    刁蠻公主戇駙馬 (2009) ... [配音]
  編劇 (1 film)
    刁蠻公主戇駙馬 (2009)    
  出品人 (1 film)
    刁蠻公主戇駙馬 (2009)