Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
倪順才
Billy Ngai Shun-Choi  ♂
 
Filmography (1995-2018)
 
  製片 (27 films)
    海根 (1995)    
    摩登菩呢提 (1996)    
    天涯海角 (1996)    
    偉哥的故事 (1998)    
    強姦終極篇之最後羔羊 (1999)    
    原始武器 (1999)    
    飆車之車神傳說 (2000)    
    幽谷約會 (2000)    
    九龍皇后 (2000)    
    驚聲尖叫 (2001)    
    新流氓醫生 (2001)    
    殺出個未來 (2001)    
    逆天者 (2001)    
    二五傳說 (2001)    
    敵對 (2001)    
    千禧願 (2001)    
    玉女添丁 (2001)    
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    新紮師妹2 (2003)    
    下一站...天后 (2003)    
    小白龍情海翻波 (2004)    
    煎釀三寶 (2004)    
    七年很癢 (2004)    
    身驕肉貴 (2004)    
    色,戒 (2007)    
    武術 (2011)    
    血滴子 (2012)    
  製片主任 (1 film)
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
  演員 (1 film)
    暗花 (1998)    
  策劃 (3 films)
    特工爺爺 (2016)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    狄仁傑之四大天王 (2018)    
  執行製片 (4 films)
    暗花 (1998)    
    O記三合會檔案 (1999)    
    生死拳速 (2000)    
    停不了的愛 (2002)