Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
任浩
Yam Ho  ♂





 
Filmography (1954-2008)
 
  副導演 (3 films)
    不再有春天 (1974)    
    香港屋簷下 (1974)    
    未了緣 (1976)    
  演員 (140 films)
    鄭成功 (1954) ... 清將
    秋峇 (1956)    
    薔薇處處開 (1956)    
    游龍戲鳳 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    風兩桃花村 (1957) ... 酒客
    借紅燈 (1958)    
    大馬戲團 (1958) ... 油漆工人野
    嬌娃 (1959) ... 隨從甲
    香車美人 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    風雨歸舟 (1959)    
    鐵蹄下 (1960)    
    桃花淚 (1960) ... 賓客乙
    苦兒流浪記 (1960)    
    野姑娘 (1960) ... 阿福
    後門 (1960)    
    一樹桃花千朵紅 (1960)    
    南北和 (1961)    
    花田錯 (1962)    
    夜半歌聲 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    七仙女 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963) ... -
    第二春 (1963)    
    姊妹情仇 (1963) ... 男友乙
    花木蘭 (1964)    
    女人!女人! (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    血手印 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    宋宮秘史 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    大醉俠 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    金骷髏 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    金石情 (1968)    
    風塵客 (1968) ... 孫彪
    雁翎刀 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    太極門 (1968)    
    千手佛 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    乘龍快婿 (1969) ... 伍昌
    聊齋誌異三集 (1969) ... 2) 龜公
    黑豹 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    藍色的夢 (1969)    
    一劍情深 (1969) ... 生死雙魔
    蓮花寨 (1969)    
    龍吟虎嘯 (1969)    
    四武士 (1969) ... 雲中豹
    殺氣嚴霜 (1969) ... 歐陽興旺
    浮雲朵朵 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    異鄉客 (1970)    
    鷹爪手 (1970) ... 店小二
    大劍士 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    家有賢妻 (1970)    
    小蘋果 (1970)    
    神劍游龍 (1970)    
    恭喜發財 (1970) ... 陳老梅
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    雲姑 (1971)    
    追擊 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    蛇王與閻王 (1972) ... 西門慶
    伏虎榜 (1972) ... 哭狼
    風流艷盜 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    大密探 (1973)    
    不速之客 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    應召男郎 (1974)    
    龍虎灘 (1974)    
    香港屋簷下 (1974)    
    不再有春天 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    夜貓子 (1974)    
    小山東到香港 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    未了緣 (1976)    
    詠春大兄 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    未了緣 (1976)    
    南俠展昭大破地獄門 (1976)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    湮報復 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    白馬黑七 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    終身大事 (1981)    
    天下第一 (1983)    
    今之俠者 (1983)    
    靈氣逼人 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    恭喜發財 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    八喜臨門 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    奪寶計上計 (1986)    
    賭鬼 (1992)    
    好心相愛 (2002)    
    忘不了 (2003)    
    狗咬狗 (2006) ... 李寶誠
    蠍子 (2008)