Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雲中岳
Yun Chung-Yueh  ♂
Aliases:  陳凱





 
Filmography (1978-2016)
 
  演員 (28 films)
    英雄有淚 (1978)    
    雁兒在林梢 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    俠影留香 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    邱岡舍與白賊七 (1980)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    問斜陽 (1981)    
    卻在心頭 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    飛豹行動 (1981)    
    玉面蜘蛛 (1982)    
    洛神傳 (1982)    
    昨夜之燈 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    燃燒吧,火鳥 (1982) ... 安騁遠
    鐵血勇探 (1982)    
    電梯 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    帶槍過境 (1984)    
    摩登表姐 (1984)    
    何姨十三金釵 (1986)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 李烈鈞
    她從對岸來 (1990)    
    想飛-傲空神鷹 (1993)    
    美麗曼特寧 (2005)    
    痞子英雄 2:黎明升起 (2014)    
    衣櫃裡的貓 (2016)