Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
神仙
San Sin  ♂
Aliases:  余袁穩





 
Filmography (1969-2008)
 
  動作設計 (3 films)
    佛山贊先生 (1978)    
    文打 (1979)    
    紅鬼仔 (1983)    
  助理指導 (7 films)
    天才功夫 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    少林與武當 (1983)    
  演員 (107 films)
    君子劍 (1969)    
    小武士 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    小煞星 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    叛逆 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    警察 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    血証 (1973)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    色慾和尚 (1975)    
    神打 (1975)    
    龍門秘指 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    佛山贊先生 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    爛頭何 (1979)    
    踢館 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    文打 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    忍無可忍 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    發圍 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    長輩 (1981)    
    危險人物 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    武館 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    鬼畫符 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    神探光頭妹 (1982) ... 一休
    提防小手 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    殺入愛情街 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    少林與武當 (1983)    
    猛鬼出籠 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    紅鬼仔 (1983)    
    三勇士 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    小狐仙 (1985)    
    摩登神探 (1985)    
    流氓英雄 (1986)    
    義本無言 (1987)    
    凶貓 (1987)    
    禪宗六祖 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    烈血風雲 (1988)    
    江湖接班人 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    同根生 (1989)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    難得有情郎 (1991)    
    特技雙雄 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    哎也女朋友 (1992)    
    伙頭福星 (1992) ... 標
    破壞之王 (1994)    
    共闖天涯 (1995)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    黑社會 (2005) ... 龍根
    黑社會以和為貴 (2006)    
    黑勢力 (2008)