Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
任意之
Ren Yi-Zhi  ♀

 
Filmography (1947-1972)
 
  副導演 (3 films)
    中秋月 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953)    
    姊妹曲 (1954)    
  導演 (19 films)
    闔第光臨 (1955)    
    丁香姑娘 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    情竇初開 (1958)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    稱心如意 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    情投意合 (1960)    
    滿園春色 (1961)    
    蘭閨陰影 (1961)    
    四美圖 (1963)    
    合家歡 (1964)    
    含苞待放 (1966)    
    天堂春夢 (1966)    
    春自人間來 (1967)    
    白領麗人 (1967)    
    三個十七歲 (1972)    
  演員 (11 films)
    76號女間諜 (1947)    
    女羅賓漢 (1947) ... 小蘭
    女勇士 (1948) ... 金玉蓮, 金瑪麗
    血染孤城 (1948) ... 范莉
    女勇士 (1948)    
    神秘女俠 (1949) ... 小鳳
    花姑娘 (1951) ... 謝芬
    火鳳凰 (1951)    
    神鬼人 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    黃飛鴻夫妻除三害 (1958)    
  編劇 (14 films)
    雪中蓮 (1957)    
    小月亮 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    情投意合 (1960)    
    蘭閨陰影 (1961)    
    滿園春色 (1961)    
    四美圖 (1963)    
    合家歡 (1964)    
    含苞待放 (1966)    
    天堂春夢 (1966)    
    白領麗人 (1967)    
    三個十七歲 (1972)