Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐天希
Tong Tin-Hei





 
Filmography (1969-1988)
 
  演員 (58 films)
    虎膽 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    燕娘 (1969) ... 鏢師
    十二金牌 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    春火 (1970)    
    六刺客 (1971) ... 錢瑛
    惡虎村 (1971)    
    火併 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    功夫小子 (1972) ... 趙閰王
    大內高手 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    潮州大風暴 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    虎鬥虎 (1974)    
    販賣人口 (1974) ... 老七
    生死關頭 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    神奇奪命計 (1975)    
    阿福撈世界 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    少林寺拳法 (1976)    
    香港艾曼妞 (1977)    
    狙擊十三 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    猴形扣手 (1979)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    不夜城 (1980)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    大控訢 (1981)    
    鬼域 (1981) ... 阿黃
    養鬼 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    神探光頭妹 (1982) ... 米高
    小生作反 (1983)    
    波牛 (1983)    
    怒拔太陽旗 (1983)    
    龍拳秘功 (1988)