Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王光裕
Wang Kuang-Yu (1)  ♂
Aliases:  林聰 (2)





 
Filmography (1966-1982)
 
  演員 (62 films)
    文素臣 (1966)    
    獨臂刀 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    怪俠 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    神刀 (1968)    
    飛刀手 (1969) ... 梁宗漢
    豪俠傳 (1969)    
    死角 (1969) ... 警長
    保鏢 (1969) ... 陳兵
    燕娘 (1969) ... 曹豹
    鐵手無情 (1969)    
    獨臂刀王 (1969) ... 陸春
    江湖三女俠 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    餓狼谷 (1970) ... 牛雄
    十三太保 (1970) ... 李存璋
    十二金牌 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    報仇 (1970) ... 小斧頭
    拳擊 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 兵將
    新獨臂刀 (1971)    
    馬永貞 (1972) ... 譚四手下
    快活林 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    惡客 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 番將
    群英會 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    蕩寇誌 (1973)    
    警察 (1973)    
    憤怒青年 (1973) ... 黑幫手下
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    莫明其妙發橫財 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 土匪
    七十二家房客 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    朋友 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    乜都得先生 (1974)    
    電單車 (1974)    
    拳精 (1978)    
    豪俠 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
    癲馬靈猴 (1982)