Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳茵
Wu Yin (1)  ♀



 
Filmography (1934-1993)
 
  演員 (20 films)
    新女性 (1934) ... "樂育"校長
    都巿風光 (1935) ... 母親
    小姨 (1935)    
    父母子女 (1936)    
    到自然去 (1936)    
    小玲子 (1936)    
    十字街頭 (1937) ... 房東太太
    壓歲錢 (1937)    
    社會之花 (1937)    
    遙遠的愛 (1947) ... 吳亞男
    八千里路雲和月 (1947)    
    一江春水向東流(下)-天亮前後 (1947) ... 婆婆
    一江春水向東流(上)-八年離亂 (1947) ... 婆婆
    萬家燈火 (1948) ... 胡母
    新閨怨 (1948)    
    烏鴉與麻雀 (1949) ... 蕭太太
    希望在人間 (1949) ... 費朱慧君
    大雷雨 (1949)    
    武訓傳 (1951)    
    午夜驚心 (1993)