Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭發
Danny Pang Fat  ♂
Aliases:  彭氏兄弟



 
Filmography (1998-2016)
 
  監製 (14 films)
    阿孖有難 (2004)    
    死亡寫真 (2004)    
    鬼域 (2006)    
    森冤 (2007)    
    C+偵探 (2007)    
    塚愛 (2007)    
    嚇死你! (2008)    
    風雲2 (2009)    
    關人7事 (2009)    
    童眼 (2010)    
    追凶 (2012)    
    逃出生天 (2013)    
    通靈之六世古宅 (2015)    
    妄想症 (2016)    
  故事 (1 film)
    見鬼10 (2005)    
  導演 (16 films)
    見鬼 (2002)    
    阿孖有難 (2004)    
    見鬼2 (2004)    
    見鬼10 (2005)    
    鬼域 (2006)    
    塚愛 (2007)    
    森冤 (2007)    
    關人7事 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    童眼 (2010)    
    追凶 (2012)    
    逃出生天 (2013)    
    探靈檔案 (2015)    
    魔鏡3D (2015)    
    通靈之六世古宅 (2015)    
    妄想症 (2016)    
  剪接 (20 films)
    風雲─雄霸天下 (1998)    
    中華英雄 (1999)    
    勝者為王 (2000)    
    一見鍾情 (2000)    
    BadBoy特攻 (2000)    
    愛君如夢 (2001)    
    玻璃﹐少女 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    拳神 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    見鬼 (2002)    
    無間道 (2002)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    咒樂園 (2003)    
    無間道III (2003)    
    無間道II (2003)    
    戀之風景 (2003)    
    見鬼2 (2004)    
    鬼域 (2006)    
    妄想症 (2016)    
  編劇 (13 films)
    見鬼 (2002)    
    阿孖有難 (2004)    
    鬼域 (2006)    
    森冤 (2007)    
    塚愛 (2007)    
    關人7事 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    童眼 (2010)    
    追凶 (2012)    
    逃出生天 (2013)    
    通靈之六世古宅 (2015)    
    探靈檔案 (2015)    
    妄想症 (2016)