Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵仁枚
Runme Shaw  ♂


 
Filmography (1934-1983)
 
  製片 (1 film)
    楊乃武與小白菜 (1963)    
  監製 (269 films)
    泣荊花 (1934)    
    黎夫人 (1936)    
    鄉下佬探親家 (1937)    
    魚水重歡 (1960)    
    一樹桃花千朵紅 (1960)    
    江水東流 (1960)    
    金喇叭 (1961)    
    千嬌百媚 (1961)    
    隔牆艷史 (1961)    
    盲目的愛情 (1961)    
    丈夫的秘密 (1961)    
    賣吻記 (1961)    
    楊貴妃 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    鳳還巢 (1963)    
    杜鵑花開 (1963)    
    閰惜姣 (1963)    
    女人與小偷 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    武則天 (1963)    
    一毛錢 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    血手印 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    心花朵朵開 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    山歌姻緣 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    何日君再來 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    船 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    星月爭輝 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    催命符 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    血痕鏡 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    黛綠年華 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    神刀 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    虹 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    狐俠 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    寒煙翠 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    獵人 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    三笑 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    青春萬歲 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    死角 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    山河血 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    明日又天涯 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    遺產伍億圓 (1970)    
    春火 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    殺機 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    裸情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    報仇 (1970)    
    夜合花 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    隱身女俠 (1971)    
    狐鬼嬉春 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    芳華虛度 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    火併 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    血符門 (1971)    
    來如風 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    快活林 (1972)    
    鬼新娘 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    群英會 (1972)    
    憤怒青年 (1973)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    警察 (1973)    
    毒女 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    吃人井 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    早熟 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    面具 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    天網 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    攝青鬼 (1975)    
    神打 (1975)    
    長髮姑娘 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    降頭 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    神化外母古惑妻 (1975)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    伴遊小姐 (1976)    
    洞房艷事 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    死囚 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    殘缺 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    五毒 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    色慾與純情 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    打蛇 (1980)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980)    
    邪 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    大大小小一家春 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    醒目仔 (1980)    
    碧血劍 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    追男仔 (1982)    
    追女卅六房 (1982)    
    花樣百出 (1983)    
  導演 (3 films)
    泣荊花 (1934)    
    馬介甫 (1935)    
    黎夫人 (1936)    
  出品人 (10 films)
    七金屍 (1974)    
    屍妖 (1981)    
    踩線 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    人皮燈籠 (1982)    
    檸檬可樂 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)