Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵仁枚
Runme Shaw  ♂


 
Filmography (1934-1983)
 
  製片 (1 film)
    楊乃武與小白菜 (1963)    
  監製 (269 films)
    泣荊花 (1934)    
    黎夫人 (1936)    
    鄉下佬探親家 (1937)    
    魚水重歡 (1960)    
    一樹桃花千朵紅 (1960)    
    江水東流 (1960)    
    金喇叭 (1961)    
    千嬌百媚 (1961)    
    隔牆艷史 (1961)    
    盲目的愛情 (1961)    
    丈夫的秘密 (1961)    
    賣吻記 (1961)    
    楊貴妃 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    杜鵑花開 (1963)    
    閰惜姣 (1963)    
    女人與小偷 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    武則天 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    萬花迎春 (1964)    
    血手印 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    一毛錢 (1964)    
    怒海情仇 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    山歌姻緣 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    女秀才 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    盜劍 (1967)    
    星月爭輝 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    催命符 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    血痕鏡 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    黛綠年華 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    船 (1967)    
    神刀 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    虹 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    狐俠 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    寒煙翠 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    燕娘 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    獵人 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    三笑 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    青春萬歲 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    死角 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    山河血 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    明日又天涯 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    雙喜臨門 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    遺產伍億圓 (1970)    
    春火 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    殺機 (1970)    
    裸情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    報仇 (1970)    
    夜合花 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    狐鬼嬉春 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    芳華虛度 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    火併 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    血符門 (1971)    
    來如風 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    馬永貞 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    快活林 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    鬼新娘 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    群英會 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    毒女 (1973)    
    警察 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    早熟 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    面具 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    天網 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    吃人井 (1974)    
    長髮姑娘 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    神打 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    降頭 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    神化外母古惑妻 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    毒后秘史 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    伴遊小姐 (1976)    
    洞房艷事 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    死囚 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    笑傲江湖 (1978)    
    五毒 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    鬼叫春 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980)    
    邪 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    大大小小一家春 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    醒目仔 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    碧血劍 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    追男仔 (1982)    
    追女卅六房 (1982)    
    花樣百出 (1983)    
  導演 (3 films)
    泣荊花 (1934)    
    馬介甫 (1935)    
    黎夫人 (1936)    
  出品人 (10 films)
    七金屍 (1974)    
    屍妖 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    踩線 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    人皮燈籠 (1982)    
    檸檬可樂 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)