Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Mike Abbott
Mike Abbott  ♂





 
Filmography (1986-1999)
 
  演員 (32 films)
    戰火連天 (1986)    
    霹靂天使 (1987)    
    迷情天使 (1987)    
    Death Code Ninja (1987)    
    天國勇士 (1987)    
    Official Exterminator: Kill for Love (1987)    
    殲敵者之魔域胭脂 (1987)    
    轟天忍者 (1987)    
    忍者太保之胭脂劫 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    火爆浪女 (1987)    
    殲敵者之天堂地獄 (1987)    
    殺戮中原 (1987)    
    Official Exterminator 4: Goddess Mission (1987)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    無法無天 (1988)    
    龍兄虎弟 (1988)    
    歐洲風暴 (1988)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    特警90 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    龍威天使 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    霹靂小子之虎醉龍騰 (1989)    
    戰場豪傑 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    赤色大風暴 (1990)    
    絕橋智多星 (1990)    
    香港舞男 (1990)    
    城市獵人 (1993)    
    渾身是膽 (1998)    
    紫雨風暴 (1999) ... 多特養父