Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬師曾
Ma Sze-Tsang  ♂





 
Filmography (1935-2009)
 
  故事 (3 films)
    藕斷絲蓮 (1947)    
    豪門蕩婦 (1950)    
    刁蠻公主戇駙馬 (2009)    
  演員 (63 films)
    野花香 (1935) ... 姚其琛
    二世祖 (賢婦) (1935)    
    婦人心 (1936)    
    鬥氣姑爺 (1937)    
    最後關頭 (1938)    
    龍城飛蔣 (1938)    
    摩登女招夫 (1939)    
    醫死閻羅王 (1939)    
    賊王子 (1939)    
    風騷博士 (1939)    
    俠血英魂 (1939)    
    冷面皇夫 (1940)    
    贏得青樓薄倖名 (1940)    
    洪承疇 (1940) ... 洪承疇
    虎嘯枇杷巷 (1940)    
    大鄉里 (1941)    
    寶劍明珠 (1941)    
    齊候嫁妹 (1944)    
    最後勝利 (1946)    
    十年風流夢 (1946)    
    仱星大集會 (1947)    
    藕斷絲蓮 (1947) ... 何樂天
    我為卿狂 (1947)    
    苦鳳鶯憐 (1947)    
    苦鳳鶯憐 (1947)    
    刁蠻宮主 (1948) ... 徐博士
    審死官 (1948) ... 宋世傑
    荊棘幽蘭 (1948) ... 曹子卿
    戲迷姑爺 (1948) ... 余音韻
    四代同堂 (1948) ... 蔡伯基
    寶劍明珠 (1949)    
    神經公爵 (1949) ... 周振邦
    馬師曾紅線女公子彌月慶典 (1949)    
    人海萬花筒 (1950)    
    宋江怒殺閻婆惜 (1950)    
    野花香 (1950)    
    落花時節落花樓 (1950) ... 柳青華
    豪門蕩婦 (1950) ... 慕容英
    帝苑春心化杜鵑 (1951)    
    孤寒財主闊少爺 (1952)    
    姊妹花 (1952) ... 馬百誠
    璧合珠聯 (1952)    
    賊王子巧遇情僧 (1952)    
    十奏嚴嵩 (1952)    
    從心所欲 (1952)    
    玉女凡心 (1952)    
    紅白牡丹花 (1952)    
    流水行雲 (1954)    
    大雷雨 (1954) ... 徐舉人
    雙鳳迎龍 (1954)    
    父母心 (1955)    
    愛(上集) (1955) ... 馬師侯
    春殘夢斷 (1955) ... 陳克烈
    兩地相思 (1955)    
    鄉下佬遊埠 (1955)    
    愛(下集) (1955) ... 馬師侯
    後窗 (1955)    
    搜書院 (1957) ... 謝寶
    彩蝶雙飛 (1959) ... 關漢卿
    關漢卿 (1960) ... 關漢卿
    佳偶天成 (1960) ... 劉大娘
    大鄉里出城 (1961)    
    心心相印 (1962)    
  編劇 (1 film)
    摩登女招夫 (1939)