Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
毛強邦
Mao Chiang-Pang  ♂

 
Filmography (1979-1999)
 
  製片 (2 films)
    春之晨 (1979)    
    人偷人 (1982)    
  監製 (4 films)
    桃花戀 (1979)    
    十八般武藝 (1980)    
    上行列車 (1981)    
    黑獄群龍會 (1992)    
  導演 (9 films)
    戰龍計劃 (1989)    
    零時十分 (1991)    
    血槍淚影 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    飆車族 (1993)    
    人皮高跟鞋 (1996)    
    江湖情仇 (1996)    
    伙頭大將軍 (1997)    
    人皮屍畫 (1999)    
  編劇 (2 films)
    黑獄群龍會 (1992)    
    血槍淚影 (1993)