Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關偉倫(1)
Kwan Wai-Lun (1)  ♂



 
Filmography (1973-2015)
 
  演員 (18 films)
    人魚戀 (1973)    
    蛇頭人 (1975)    
    偷渡來客 (1979)    
    女人檔案 (1982)    
    八大毒梟 (1991)    
    香港奇案大綁票 (1991)    
    香港奇案北地胭脂 (1991)    
    一千靈異夜之轉世邪靈 (1992)    
    一千靈異夜之孽債危情 (1992)    
    一千靈異夜之鬼拳師 (1992)    
    龍虎列傳 (1999) ... 警司
    黑社會檔案之黑金帝國 (1999)    
    兩隻衰鬼唔識死 (2000)    
    殺手輓歌 (2000)    
    辣手狂花 (2000)    
    午夜驚情 (2000)    
    雷霆悍匪 (2000)    
    十年 (2015)