Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
詹森
Chan Shen  ♂
Aliases:  詹減,  詹佑





 
Filmography (1968-1985)
 
  演員 (170 films)
    掌門人 (1968)    
    聽音劍 (1969)    
    金印仇 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    六刺客 (1971) ... 于立德
    金毛獅王 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    來如風 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    天下第一拳 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 番將
    香港過客 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    葫蘆神仙 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    土匪 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    女集中營 (1973) ... 中村
    黃飛鴻 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    逃亡 (1973) ... 陳衡
    毒女 (1973)    
    血証 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    捉鼠記 (1974) ... 歹徒
    聲色犬馬 (1974)    
    多咀街 (1974) ... 打手乙
    香港73 (1974) ... 幫辦
    成記茶樓 (1974) ... 生番明
    舞衣 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974) ... 魯華
    太極拳 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    情鎖 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    神打 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    色中餓鬼 (1975) ... 鐵冠道人
    嬉笑怒罵 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    七面人 (1975)    
    拈花惹草 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    死囚 (1976)    
    洞房艷事 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    乾隆下江南 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 半天風手下
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 靈智上人
    多情劍客無情劍 (1977) ... 心樹和尚
    佛跳牆 (1977) ... 錢如命
    絕不低頭 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    白玉老虎 (1977) ... 柳三更
    風花雪月 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977) ... 作法道士
    決殺令 (1977)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 何太沖
    殺絕 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978) ... 張家教頭
    笑傲江湖 (1978) ... 至善道長
    蝙蝠傳奇 (1978) ... 拍賣會主持
    南少林與北少林 (1978) ... 麥奇
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 靈智上人
    倚天屠龍記 (1978) ... 何太沖
    烏龍濟公 (1978)    
    秀花大盜 (1978) ... 陸文虎
    少林卅六房 (1978)    
    色慾殺人王 (1978)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    絕代雙驕 (1979)    
    ?靈精怪小鬼頭 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979) ... 王守仁
    八萬罪人 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979) ... 參謀長徐爭
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    圓月彎刀 (1979) ... 連雲十四煞
    街市英雄 (1979) ... 周成
    教頭 (1979)    
    請帖 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    大大小小一家春 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    醒目仔 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 阿成
    綽頭王 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 米酒高
    情俠追風劍 (1980)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    凶榜 (1981)    
    碧血劍 (1981) ... 龍遊幫幫主 榮彩
    目無王法 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    神鵰俠侶 (1982) ... 江南七怪 柯鎮惡
    殺出西營盤 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 白萬劍
    八十二家房客 (1982)    
    武松 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    天蠶變 (1983) ... 赤松
    武林聖火令 (1983) ... 少林寺住持
    少林傳人 (1983) ... 少林方丈
    皇帝保車 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    三闖少林 (1983) ... 少林方丈
    少林與武當 (1983)    
    我為你狂 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    洪拳大師 (1984) ... 盧景文
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 赤松
    弟子也瘋狂 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)