Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳逸寧
Isabel Chan Yat-Ning  ♀





 
Filmography (1999-2012)
 
  演員 (28 films)
    真心話 (1999)    
    星願 (1999) ... Joe Chan
    自從他來了 (2000) ... Wing
    辣椒教室 (2000)    
    幽靈情書 (2001) ... Fanny
    飛虎雄師之中環茶室兇殺案 (2002) ... BiBi
    飛虎雄師之邊緣人 (2003) ... BiBi
    奇逢敵手 (2003)    
    飛虎雄師之英雄本色 (2003) ... Bi Bi
    飛虎雄師之槍王行動 (2003) ... Bi Bi
    飛虎雄師之救世者 (2003) ... Bibi
    飛虎雄師之劫金風暴 (2003) ... Bibi
    黑白森林 (2003) ... Katie中槍同學
    飛虎雄師之再戰江湖 (2003) ... Bi Bi
    我的婆婆黃飛鴻 (2003)    
    飛虎雄師之點指兵兵 (2003) ... Bi Bi
    飛虎雄師之復仇 (2003) ... Bibi
    這個阿爸真爆炸 (2004) ... 學生
    蝴蝶 (2004) ... 少年蝶
    天作之盒 (2004) ... 年青男女
    性感都市 (2004) ... Monica
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005) ... 女主播
    妃子笑 (2005) ... 徐香秀
    借兵 (2005)    
    最愛女人購物狂 (2006) ... 芳芳伴娘
    破事兒 (2007) ... 陳惠英
    志明與春嬌 (2010) ... Isabel
    春嬌與志明 (2012) ... Isabel