Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林嘉華
Dominic Lam Ka-Wah  ♂





 
Filmography (1981-2019)
 
  演員 (21 films)
    不准掉頭 (1981) ... 阿強
    婚外情 (1988) ... 嘉華
    人肉天婦羅 (1993)    
    非常檔案 (1994)    
    陰陽錯Q版 (1994) ... 戴偉碩
    千禧巨龍 (1999)    
    狗咬狗 (2006) ... 狄揚
    男兒本色 (2007) ... 章文耀
    流浪漢世界盃 (2009) ... 傻豹
    遊龍戲鳳 (2009) ... 馬先生 / 成哥
    竊聽風雲 (2009) ... 黃福榮
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011) ... 小雙父親
    魔警 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    殺破狼II (2015) ... 張振東
    驚心破 (2016)    
    洩密者們 (2018)    
    無雙 (2018)    
    非同凡響 (2018)    
    大師兄 (2018)    
    獅子山上 (2019)