Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪鏸全
Wong Wai-Chuen  ♂
Aliases:  汪鏸泉,  汪穗泉
 
Filmography (1992-2019)
 
  攝影 (1 film)
    九龍冰室 (2001)    
  演員 (1 film)
    星願 (1999)    
  燈光 (57 films)
    奸人世家 (1992)    
    戰神傳說 (1992)    
    誘僧 (1993)    
    霸海紅英 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    黑豹天下 (1993)    
    非常偵探 (1994)    
    火雲傳奇 (1994)    
    烈火戰車 (1995)    
    紅番區 (1995)    
    色情男女 (1996)    
    食神 (1996)    
    新上海灘 (1996)    
    戇星先生 (1997)    
    飛一般愛情小說 (1997)    
    完全結婚手冊 (1997)    
    黑金 (1997)    
    幻影特攻 (1998)    
    玻璃之城 (1998)    
    失業特工隊 (1998)    
    周末狂熱 (1999)    
    星願 (1999)    
    薰衣草 (2000)    
    藍煙火 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    絕世好Bra (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    絕世好B (2002)    
    魂魄唔齊 (2002)    
    失憶界女王 (2003)    
    六壯士 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    新警察故事 (2004)    
    童夢奇緣 (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    男兒本色 (2007)    
    花花型警 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    深海尋人 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    槍王之王 (2010)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    新少林寺 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    聽風者 (2012)    
    新天生一對 (2012)    
    逃出生天 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    捉妖記 (2015)    
    天降雄獅 (2015)    
    捉妖記2 (2018)    
    沉默的證人 (2019)