Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃永佳
Wong Wing-Kai
 
Filmography (1982-2004)
 
  副導演 (2 films)
    香港奇案之強姦 (1993)    
    臨時演員 (1993)    
  錄音 (4 films)
    失約時空 (1999)    
    好兄吾兄 (1999)    
    鬼咁過癮 (1999)    
    猛鬼女社工 (1999)    
  剪接 (8 films)
    一槍打爆你個頭 (1999)    
    鬼咁過癮 (1999)    
    猛鬼女社工 (1999)    
    第100日 (1999)    
    失約時空 (1999)    
    怪異集之快離開吧! (1999)    
    屍家保鑣 (1999)    
    網上怪談之兇靈對話 (1999)    
  場記 (7 films)
    猛鬼入侵黑社會 (1991)    
    逃學威龍 (1991)    
    神探馬如龍 (1991)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    人皮燈籠 (1993)    
    戀愛的天空 (1994)    
    香港淪陷 (1994)    
  演員 (4 films)
    狂龍血戰忍者 (1982)    
    猛鬼女社工 (1999)    
    第100日 (1999)    
    婚前殺行為 (2004) ... 7-11 店員