Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
薛覺先
Sit Kok-Sin  ♂





 
Filmography (1935-1957)
 
  監製 (1 film)
    麻雀經 (1939)    
  故事 (1 film)
    璇宮艷史(上集) (1957)    
  導演 (6 films)
    沙三少 (1935)    
    俏郎君 (1935)    
    荼薇香 (1936)    
    俏郎君下集 (1936)    
    續白金龍 (1937)    
    桃李爭春 (1939)    
  演員 (39 films)
    生活 (1935)    
    毒玫瑰 (1935)    
    俏郎君 (1935)    
    荼薇香 (1936) ... 張甘禮
    俏郎君下集 (1936)    
    離恨曲 (1937)    
    續白金龍 (1937)    
    最後關頭 (1938)    
    姑緣嫂劫 (1939)    
    桃李爭春 (1939)    
    一曲魂銷 (1939)    
    花花公子 (1939)    
    第八天堂 (1939)    
    風流皇后 (1940) ... 崔文蘭
    地久天長 (1940) ... 陳少明
    胡不歸 (1940) ... 萍生
    銀燈照玉人 (1940)    
    孤島情俠 (1941)    
    天作之合 (1941)    
    花好月圓 (1941)    
    最後勝利 (1946)    
    新白金龍 (1947) ... 白金龍
    胡不歸(下卷) (1947) ... 萍生
    情韻動春心 (1947)    
    冤枉相思 (1947) ... 梅夢雲
    仱星大集會 (1947)    
    歸來燕 (1948) ... 陳志超
    春風得意 (1948) ... 薛天籟
    人面桃花相映紅 (1949) ... 盧子超
    孟麗君 (1949)    
    斷腸姑嫂斷腸夫 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    紅白金龍(下集) (1951) ... 洪錦隆
    帝苑春心化杜鵑 (1951)    
    紅白金龍(上集) (1951)    
    真假武潘安 (1952)    
    朱門紅淚 (1952)    
    十奏嚴嵩 (1952)    
    伶王艷史 (1953) ... 宋玉郎
  編劇 (5 films)
    俏郎君 (1935)    
    沙三少 (1935)    
    俏郎君下集 (1936)    
    荼薇香 (1936)    
    桃李爭春 (1939)