Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林熙蕾
Kelly Lin Hsi-Lei  ♀





 
Filmography (1999-2012)
 
  演員 (28 films)
    賭俠大戰拉斯維加斯 (1999) ... 阿扁
    烈火戰車2極速傳說 (1999)    
    千王之王2000 (1999) ... 初戀
    制服誘惑2地下法庭 (2000)    
    BadBoy特攻 (2000) ... Angel
    神探俏嬌娃 (2001)    
    暗戰2 (2001)    
    蜀山傳 (2001) ... 赤尸
    全職殺手 (2001)    
    絕色神偷 (2001) ... 八爪
    枕邊凶靈 (2002)    
    我左眼見到鬼 (2002) ... Sam 女友
    豬扒大聯盟 (2002) ... 阿紅/熊貓
    變臉迷情 (2002)    
    父子 (2006)    
    東京審判 (2006) ... 和田芳子
    神探 (2007) ... 張美華
    鐵三角 (2007) ... 玲
    文雀 (2008) ... 鍾珍妮
    再生號 (2009) ... 程希文
    氣喘吁吁 (2009)    
    淘金駭客 (2009)    
    窈窕紳士 (2009)    
    大笑江湖 (2010) ... 月露
    劍雨 (2010) ... 細雨
    用心跳 (2010)    
    奪命心跳 (2011)    
    金銀島之戀 (2012)