Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅耀輝
Law Yiu-Fai  ♂


 
Filmography (1999-2017)
 
  導演 (2 films)
    重口味 (2013)    
    幸運是我 (2016)    
  演員 (5 films)
    神經俠侶 (2005)    
    我要成名 (2006) ... 電視台導演
    傷城 (2006) ... 線人
    左麟右李之我愛醫家人 (2006)    
    槍王之王 (2010)    
  編劇 (26 films)
    玻璃樽 (1999)    
    行規 (2000)    
    流氓師表 (2000)    
    中華賭俠 (2000)    
    鬼同你玩 (2000)    
    玉女添丁 (2001)    
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    致命性騷擾 (2002)    
    咒樂園 (2003)    
    絕世好賓 (2004)    
    小白龍情海翻波 (2004)    
    大佬愛美麗 (2004)    
    神經俠侶 (2005)    
    精武家庭 (2005)    
    我要成名 (2006)    
    午夜照相館 (2007)    
    危險人物 (2007)    
    矮仔多情 (2009)    
    財緣萬歲 (2010)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    Together在一起 (2013)    
    重口味 (2013)    
    求愛假期 (2014)    
    巴黎假期 (2015)    
    幸運是我 (2016)    
    俠盜聯盟 (2017)