Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭家生
Cheng Ka-Sang (1)  ♂
Aliases:  鄭藩生,  鄭嘉生





 
Filmography (1979-2015)
 
  動作設計 (9 films)
    樑上君子 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    鎗火 (1999)    
    辣手回春 (2000)    
    流氓特警 (2000)    
    趕屍先生 (2001)    
    幕後殺手 (2003)    
  助理指導 (1 film)
    紅粉動江湖 (1981)    
  演員 (91 films)
    教頭 (1979)    
    鬼影神功 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    踢館 (1979)    
    戇居仔與牛咁眼 (1979)    
    插翅難飛 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    有料到 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    飛鶴 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    血雙 (1982)    
    賊性 (1982)    
    樑上君子 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    血汗金錢 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    游俠情 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    平安夜 (1985)    
    青春差 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    皇家飯 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    陰陽界 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    刑警本色 (1988)    
    天堂血路 (1988)    
    殺手天使 (1989)    
    專釣大鱷 (1989)    
    特警90 (1989)    
    伴我闖天涯 (1989)    
    嘩鬼有限公司 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    風雨同路 (1990)    
    香港舞男 (1990)    
    愛的世界 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    摩登襯家 (1990)    
    夜生活女王霞姐傳奇 (1991)    
    帶子洪郎 (1991)    
    監獄風雲II逃犯 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    縱橫四海 (1991)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
    魔畫情 (1991)    
    贏錢專家 (1991)    
    賭鬼 (1992)    
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    審死官 (1992) ... 姚大派去的殺手
    龍貓燒鬚 (1992)    
    群星會 (1992) ... 強盜
    超級計劃 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    濟公 (1993)    
    艷降 (1993)    
    東方三俠 (1993)    
    虐之戀 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    千面天王 (1993) ... 因波子追緝而死的搶劫犯
    女兒當自強 (1993)    
    霸海紅英 (1993)    
    新英雄本色 (1994)    
    天崖追兇 (1994)    
    破壞之王 (1994) ... 奔雷手文泰萊(擂台賽裁判)
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    明日天涯 (1995)    
    火鴛鴦 (1996)    
    再見阿郎 (1999)    
    流氓特警 (2000) ... 阮南星
    鍾無艷 (2001)    
    趕屍先生 (2001)    
    七月七日迴魂夜 (2002)    
    鬼味人間II:鬼屋幻影 (2003)    
    幕後殺手 (2003)    
    我老婆是兇手 (2003)    
    金錢帝國 (2009) ... 四大家族之一
    有客到 (2015) ... 殯儀館員工