Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊文強
Felix Chong Man-Keung  ♂



 
Filmography (1997-2017)
 
  故事 (1 film)
    飛砂風中轉 (2010)    
  導演 (8 films)
    情義我心知 (2005)    
    大搜查之女 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    飛砂風中轉 (2010)    
    關雲長 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    聽風者 (2012)    
    竊聽風雲3 (2014)    
  演員 (11 films)
    記得…香蕉成熟時3為妳鍾情 (1997) ... 學生報男同學
    猛鬼通宵陪住你 (1997)    
    每天愛您8小時 (1998)    
    我愛777 (1999)    
    失業皇帝 (1999)    
    周末狂熱 (1999) ... 醫生 Patrick
    特警新人類2 (2000) ... 中心主持
    願望樹 (2001) ... Jean 父手下
    內衣少女 (2008) ... Roger Lee
    衝鋒車 (2015)    
    我是路人甲 (2015)    
  編劇 (27 films)
    陽光警察 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    幽靈情書 (2001)    
    別戀 (2001)    
    險角 (2001)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    愛君如夢 (2001)    
    願望樹 (2001)    
    互動殺人事件 (2002)    
    無間道 (2002)    
    我家有一隻河東獅 (2002)    
    無間道II (2003)    
    無間道III (2003)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    頭文字D (2005)    
    情義我心知 (2005)    
    雛菊 (2006)    
    傷城 (2006)    
    大搜查之女 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    飛砂風中轉 (2010)    
    關雲長 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    聽風者 (2012)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    非凡任務 (2017)