Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜汶澤
Chapman To Man-Chat  ♂
Aliases:  杜文澤





 
Filmography (1999-2017)
 
  動作設計 (1 film)
    空手道 (2017)    
  監製 (7 films)
    伊莎貝拉 (2006)    
    破事兒 (2007)    
    前度 (2010)    
    DIVA華麗之後 (2012)    
    雛妓 (2015)    
    選老坐 (2016)    
    空手道 (2017)    
  故事 (1 film)
    飛砂風中轉 (2010)    
  導演 (3 films)
    悲慘世界 (2015)    
    開飯啦! (2016)    
    空手道 (2017)    
  演員 (108 films)
    1959某日某 (1999) ... 講手王
    屍氣逼人 (1999)    
    江湖告急 (2000) ... 東東
    火爆刑警 (2000)    
    刑 (2000) ... 馬拉澤
    緣份有Take 2 (2000)    
    情陷百樂門 (2000)    
    黑血 (2000)    
    流氓師表 (2000)    
    監獄風雲之終身犯 (2001)    
    男歌女唱 (2001)    
    陰陽愛 (2001)    
    九龍冰室 (2001) ... 長髮
    地久天長 (2001)    
    監獄風雲之夜囚 (2001)    
    正將 (2001)    
    有人說愛我 (2001)    
    絕世好B (2002) ... 陸安同
    豬扒大聯盟 (2002) ... 深圳神醫
    9個女仔1隻鬼 (2002) ... 杜魯志
    橫行霸盜 (2002)    
    一碌蔗 (2002) ... 街坊丙
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    黑道風雲 (2002) ... 阿澤
    賭神之神 (2002)    
    乾柴烈火 (2002)    
    黑俠 II (2002) ... [粵語配音員]
    無間道 (2002) ... 傻強(徐偉強
    金雞 (2002) ... 阿龍
    絕種鐵金剛 (2003) ... 關仁
    老夫子動畫大電影:反斗神探 (2003) ... 老夫子 (配音)
    老鼠愛上貓 (2003) ... 韓彰-二鼠
    下一站...天后 (2003)    
    無間道II (2003) ... 徐偉強(傻強)
    奇逢敵手 (2003)    
    行運超人 (2003) ... Honey
    千機變 (2003) ... Ken
    金雞2 (2003) ... 阿金孫子
    大丈夫 (2003) ... 徐嬌
    無間道III (2003) ... 徐偉強 (傻強)
    絕種好男人 (2003) ... 失敗輝
    1:99 電影行動 (2003)    
    黑白森林 (2003) ... 大隻西
    大佬愛美麗 (2004) ... 潘中堅
    六壯士 (2004)    
    江湖 (2004) ... 濤哥
    墨斗先生 (2004) ... 巡警
    天下無賊 (2004)    
    我要做Model (2004)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    身驕肉貴 (2004) ... 畢嘉生
    頭文字D (2005) ... 立花樹(阿木)
    童夢奇緣 (2005) ... 男警察
    情義我心知 (2005) ... 黃海
    黑白戰場 (2005) ... 傻強
    緣邀知音 (2006) ... Chapman
    伊莎貝拉 (2006) ... 馬振成
    傷城 (2006) ... 崔永光
    戲王之王 (2007) ... 狂森
    出埃及記 (2007)    
    破事兒 (2007) ... 鄭錦富友人 / 杜汶澤
    回家的路 (2008)    
    停車 (2008) ... 香港來的裁縫師
    性工作者2:我不賣身 我賣子宮 (2008) ... 軍裝警察
    大搜查之女 (2008) ... 李華勝
    同門 (2009) ... 黑水
    槍王之王 (2010) ... 彭濤
    綁架冰激凌 (2010) ... 張天勝
    夜行俠陳真 (2010)    
    前度 (2010) ... 醫生
    翡翠明珠 (2010) ... 楊公公
    人間喜劇 (2010) ... 司徒春運
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011) ... 劉忠切
    白蛇傳說 (2011) ... 蛤蟆妖
    將愛情進行到底 (2011)    
    全球熱戀 (2011) ... 心理醫生陳志偉
    最強囍事 (2011) ... 廖小必 (滑捋捋)
    桃姐 (2011) ... 牙醫
    出軌的女人 (2011) ... 黑白哥
    神奇俠侶 (2011) ... 家庭暴力者
    巨額交易 (2011) ... 王云鵬
    猛男滾死隊 (2011) ... 司徒奇
    嫁個100分男人 (2012) ... 關仁
    低俗喜劇 (2012) ... 杜惠彰
    DIVA華麗之後 (2012) ... 文健新
    爛賭夫鬥爛賭妻 (2012) ... 舒奇
    高舉•愛 (2012) ... 石勇
    懸紅 (2012) ... 曹世鳳
    八星報喜 (2012) ... 華一星
    百星酒店 (2013) ... 彭俊
    放手愛 (2013)    
    飛虎出征 (2013) ... 小強
    超級經理人 (2013) ... 麥超
    快樂到家 (2013) ... 巴松
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013) ... 風水師 車震
    結婚那件事之後 (2013)    
    豪情2 (2014)    
    賭城風雲 (2014) ... 牛必胜
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    黑色喜劇 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    愛您 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    麻雀王 (2015)    
    不可思異 (2015)    
    選老坐 (2016)    
    開飯啦! (2016)    
    空手道 (2017)    
  編劇 (1 film)
    空手道 (2017)    
  出品人 (2 films)
    選老坐 (2016)    
    空手道 (2017)