Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭子健
Derek Kwok Chi-Kin  ♂





 
Filmography (1998-2017)
 
  導演 (9 films)
    野·良犬 (2007)    
    青苔 (2008)    
    為你鍾情 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    救火英雄 (2014)    
    九龍城寨 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    悟空傳 (2017)    
  美術 (1 film)
    對不起,隊 妳 (1998)    
  場記 (1 film)
    神偷次世代 (2000)    
  策劃 (1 film)
    出軌的女人 (2011)    
  動作設計 (1 film)
    重口味 (2013)    
  副導演 (3 films)
    乾柴烈火 (2002)    
    大城小事 (2004)    
    龍虎門 (2006)    
  監製 (1 film)
    重口味 (2013)    
  演員 (10 films)
    失業皇帝 (1999)    
    性工作者2:我不賣身 我賣子宮 (2008) ... 阿良
    人間喜劇 (2010) ... 天文台科學主任
    微交少女 (2013)    
    超級經理人 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    悲慘世界 (2015)    
    十二金鴨 (2015)    
    驚心破 (2016)    
  編劇 (14 films)
    神偷次世代 (2000)    
    2002 (2001)    
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    乾柴烈火 (2002)    
    大城小事 (2004)    
    野·良犬 (2007)    
    青苔 (2008)    
    打擂台 (2010)    
    為你鍾情 (2010)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    救火英雄 (2014)    
    九龍城寨 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    悟空傳 (2017)