Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐國強
Patrick Tsui Kwok-Keung  ♂

 
Filmography (1984-2013)
 
  美術 (6 films)
    花街神女 (1991)    
    暗花 (1998)    
    追兇20年 (1998)    
    飆車之車神傳說 (2000)    
    瘦身男女 (2001)    
    一代宗師 (2013)    
  演員 (9 films)
    伊人再見 (1984)    
    君子好逑 (1984)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    歌舞昇平 (1985)    
    堂口故事 (1986)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    姊妹情深 (1994)    
    金枝玉葉 (1994) ... Paul
    歡樂時光 (1995) ... 偷車賊乙
  服裝 (5 films)
    童黨之街頭霸王 (1992)    
    愛與誠 (2000)    
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    跳出去 (2009)    
    人間喜劇 (2010)