Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳奕迅
Eason Chan Yik-Shun  ♂





 
Filmography (1997-2018)
 
  演員 (43 films)
    旺角大家姐 (1997)    
    烈火青春 (1998)    
    玻璃之城 (1998) ... 秉正
    江湖告急 (2000) ... 葉偉信
    十二夜 (2000) ... Alan
    薰衣草 (2000) ... Chow Chow
    漫畫風雲 (2001)    
    百分百感覺2 (2001) ... Jerry
    幽靈人間 (2001) ... 盧奕迅-Peter
    靚女差館 (2001)    
    常在我心 (2001) ... 小段
    戀愛行星 (2002) ... Buddy
    魂魄唔齊 (2002) ... 路初八
    慳錢家族 (2002) ... 徐少俠
    幽靈人間II鬼味人間 (2002) ... 郭積華
    賤精先生 (2002) ... 張俊輝
    金雞 (2002) ... 小鋼炮
    尋找周杰倫 (2003) ... Paul
    豪情 (2003) ... 陳健忠
    1:99 電影行動 (2003)    
    大佬愛美麗 (2004) ... Sam
    重案黐孖Gun (2004) ... 王啟聰
    愛•作戰 (2004) ... 家銳
    神經俠侶 (2005) ... 陳俊傑
    兄弟 (2007) ... 譚頌舜
    野·良犬 (2007) ... 陳滿堆
    每當變幻時 (2007) ... 魚佬
    破事兒 (2007) ... 鄭錦富 / 陳奕迅
    大搜查之女 (2008) ... 霍青松
    秘岸 (2008)    
    金錢帝國 (2009) ... 陳細九
    戀人絮語 (2010) ... 鄭志磊
    維多利亞壹號 (2010) ... 小杜
    全球熱戀 (2011) ... Johnny
    Strawberry Cliff (2011)    
    隱婚男女 (2011) ... 崔民國
    東成西就2011 (2011) ... 周沖
    金雞SSS (2014)    
    十二金鴨 (2015)    
    華麗上班族 (2015)    
    擺渡人 (2016)    
    閃光少女 (2017)    
    臥底巨星 (2018)