Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳奕迅
Eason Chan Yik-Shun  ♂





 
Filmography (1997-2018)
 
  演員 (43 films)
    旺角大家姐 (1997)    
    烈火青春 (1998)    
    玻璃之城 (1998) ... 秉正
    十二夜 (2000) ... Alan
    薰衣草 (2000) ... Chow Chow
    江湖告急 (2000) ... 葉偉信
    幽靈人間 (2001) ... 盧奕迅-Peter
    靚女差館 (2001)    
    常在我心 (2001) ... 小段
    漫畫風雲 (2001)    
    百分百感覺2 (2001) ... Jerry
    慳錢家族 (2002) ... 徐少俠
    幽靈人間II鬼味人間 (2002) ... 郭積華
    賤精先生 (2002) ... 張俊輝
    金雞 (2002) ... 小鋼炮
    戀愛行星 (2002) ... Buddy
    魂魄唔齊 (2002) ... 路初八
    豪情 (2003) ... 陳健忠
    1:99 電影行動 (2003)    
    尋找周杰倫 (2003) ... Paul
    重案黐孖Gun (2004) ... 王啟聰
    愛•作戰 (2004) ... 家銳
    大佬愛美麗 (2004) ... Sam
    神經俠侶 (2005) ... 陳俊傑
    每當變幻時 (2007) ... 魚佬
    破事兒 (2007) ... 鄭錦富 / 陳奕迅
    兄弟 (2007) ... 譚頌舜
    野·良犬 (2007) ... 陳滿堆
    秘岸 (2008)    
    大搜查之女 (2008) ... 霍青松
    金錢帝國 (2009) ... 陳細九
    維多利亞壹號 (2010) ... 小杜
    戀人絮語 (2010) ... 鄭志磊
    Strawberry Cliff (2011)    
    隱婚男女 (2011) ... 崔民國
    東成西就2011 (2011) ... 周沖
    全球熱戀 (2011) ... Johnny
    金雞SSS (2014)    
    華麗上班族 (2015)    
    十二金鴨 (2015)    
    擺渡人 (2016)    
    閃光少女 (2017)    
    臥底巨星 (2018)