Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭偉文
Steve Cheng Wai-Man  ♂
 
Filmography (1995-2006)
 
  副導演 (2 films)
    人間色相 (1996)    
    迴轉壽屍 (1997)    
  導演 (19 films)
    旺角的天空 (1995)    
    陰陽路 (1997)    
    旺角大家姐 (1997)    
    強姦陷阱 (1998)    
    勾魂惡夢 (1999)    
    監獄風雲之少年犯 (1999)    
    新家法 (1999)    
    生人勿近之問米 (1999)    
    生人勿近之邪花 (2000)    
    生化特警之喪屍任務 (2000)    
    魔鬼教師 (2000)    
    暴力刑警 (2000)    
    枕邊凶靈 (2002)    
    賭俠之人定勝天 (2003)    
    少年刀手 (2003)    
    非典人生 (2003)    
    妃子笑 (2005)    
    我亞媽發仔瘟 (2005)    
    魔鬼天使 (2006)    
  場記 (3 films)
    暴劫傾情 (1996)    
    人間色相 (1996)    
    迴轉壽屍 (1997)    
  編劇 (2 films)
    枕邊凶靈 (2002)    
    少年刀手 (2003)