Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何澍培
Sam Ho Shu-Pui  ♂
Aliases:  何樹培,  齊皇,  何洛





 
Filmography (1982-2001)
 
  副導演 (1 film)
    獵魔群英 (1989)    
  製片 (2 films)
    紅外線 (1986)    
    一屋兩妻 (1987)    
  導演 (17 films)
    神偷警花 (1992)    
    大八掛 (1992)    
    紅棍 (1992)    
    鴨之一族 (1993)    
    男與女 (1993)    
    殺手柔情 (1994)    
    但願有情人 (1994)    
    星期六約會 (1996)    
    呢個乜野場 (1997)    
    魔鬼與天使 (1999)    
    賤男人週記 (2000)    
    手機凶靈 (2000)    
    赤裸紅唇 (2000)    
    浪漫鎗聲 (2000)    
    新三狼之歡場屠夫 (2000)    
    旺角的天空3終極邊緣 (2000)    
    童黨2001 (2001)    
  演員 (10 films)
    野狼幫 (1982)    
    天皇巨星 (1983)    
    夾心沙展 (1984)    
    還我少林 (1984)    
    紅外線 (1986)    
    一屋兩妻 (1987)    
    獵魔群英 (1989)    
    特技雙雄 (1991)    
    性奴 (1992)    
    葡京大劫案 (1992)    
  編劇 (1 film)
    童黨2001 (2001)